Fredag

Då var de fredag igen och alla e så glada över de... Men själv känns de bara som vilken dag som helst. Jag börjar bli lite smått frustrerad när man tänker på att de är lika lång tid kvar innan jag börjar jobba igen.. Det kommer att bli så otroligt skönt när man åker iväg igen de kommer väl bli sista veckan i april eller något åt de hållet;).. Jag saknar de så otroligt mkt men de va ju ksit jobbigt där på slutet när man hade varit  ledig 2 dagar på 5 månader men men de ska bli underbart att komma igång igen:) och farmför allt att träffa både dino och birgitta igen har ju inte träffat dom sen jag åkte därifrån:)Ha de bra så Hörs vi pyss

Kan ej sova

  Att man skulle få sova i natt de va ett hopp som snabbt övergav har spenderat nästan 4 timmar i sängen nu och inte somnat än. Så fort jag blundar ser jag bilderna framför mig jag höt smällen jag hör skriken jag ser allt blod överallt jag ser de så klart så jag tror att allt händer igen. Jag ser henne bara ligga där samtidigt som jag försöker få liv i henne de här e bilder som jag haft i mitt huvud sen dag 1 i princip dom kommer på nätterna när jag ska föröska sova och speciellt om jag sover själv.. Om jag nu lyckas somna någon natt så brukar de sluta med att när jag vaknar så e både kuddarna och täcket blöta från tårar och mamma säger sen efter att jag ligger och ropar på henne ser jag bilderna hoppas jag ju bara på att hon sk vakna att hon ska komma tillbaka älskar henne så förbannat mkt och saknar henne ännu mera varför skulle de här hända Varför Varför Varför???

Tisdag

Inatt kunde jag äntligen sova lite mer än 20 min per natt sov hela 2 timmar de e ju helt otroligt hoppas kanske de blir ännu bättre i natt då:). Under dagen har de väl inte hänt något spec mer att jag varit på träning och hade lite fys med tjejerna:). De känns alltid bra i kroppen efter man har gjort ett ganska hårt fys pass:).. Sen nu ikbäll blir de nog bara slappa och titta på film..

Man inser nu egentlig hur ensamt ett liv kan vara fast man har folk runt omkring sig hela tiden.. Varför kan jag inte få träffa någon som jag känner precis lika som för henne. Varför??? Jag saknar henne varje dag som går och önskar bara att man kunde vrida tillbaka tiden och bara gett fan i att åka bil den dagen.. Du kommer alltid att vara den ljusaste punkten i mitt liv. Du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta<33
Men ha de bra så hörs vi puss

Måndag

Nu ska vi ta oss igenom helgen de hände inte allt för mkt;)... I fredags så va de enköping som gällde de va kul men ändå sådär lite små trist men man överlevde:P...

Lördag så var de match mot hallsta men tjejerna och även om resultatet va lite missvisande så gjorde dom sin bästa match på hela säsongen bra jobbat tjejer nu bygger vi vidare på de här och tar första segern nästa helg i stället. Då  Per-ols kommer på besök:). Sen på Lördagskvällen se vart de rätt lungt titta på massa handbill och sen också så klart Barcelona:)Söndag hade de inte spec mkt heller utan var bara och tittade när linus och dom hade match mot FC Europa och de höll på att sluta i slagsmål.. Först både under matchen sen efter. Sen kommer idioterna fram till oss i publiken och börjar bråka med oss och säger att vi ska akta oss och bla bla bla.. Man skakar ju nästan om benen eller inte. 
Idag är det Måndag och jag hade körlektion i morse och de gick jätte bra ... Sen har jag varit hos farmor och farfar och då bjöd hon på potatis och dillkött så otroligt gott och så längesen man åt de:). Sen har jag även hinnit med att springa 6 km också nu börjar träningen för beach 10 hahaha :PHa de bra så hörs vi :)

God Morgon

Då har men precis kommit hem efter äventyren en fredags kväll och snart e dags att åka igen... För vi ska ha match i halsta idag.. Hoppas att vi tar första seger idag:).. Plus så ska man ju övningsköra till hallsata då får vi se hur de går... För jag har ju men andra körlektion på måndag :)


Men ha de bra så hörs vi senare puss

Varför

Nu är de 3 natten i rad som jag inte kan sova.. Bilderna börjar komma oftare och oftare igen de va längsen som jag låt och grät 3 nätter i rad... Men nu har de skett igen de e kanske för på lördag är det exakt 6 år sen de hände... Jag saknar dig så otroligt mkt och kommer alltid att göra det... Du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta...Jag kommer så väl i håg de sista orden jag sa till dig innan ambulansen kom men frågan är om du härde mig de vet jag inte och kommer aldrig få veta heller.. Jag vet att du hade velat att jag skulle gå vidare i mitt liv och jag försöker...Men så fort jag börjar känna lite för någon så blir jag bara så jälva rädd att jag ska förlora dom precis sopm jag förlorade dig.. Jag vet att du finns här hos mig och kommer alltid och göra önskar bara att jag skulle få se dig en gång till få krama dig en gång till få pussa dig en gång till att få säga att jag älskar dig en gång till du kommer alltid att finnas i mitt hjärta<3:)

Kanske Jag Tänker På Dig


Heej

Her varit jätte dåligt på att följa upp här var även de under tiden på gotland. men nu ska vi väl försöka ta atg i det igen... idag har det inte blivit så mkt gjort utan mest bara tagit de lugnt. följt med tessan och handlat för att mamma behövde tvättmedel. de är väl ungefär de som har hänt idag än så länge:P... ikväll så blir de att titta på handboll hoppas vi vinner i kväll gå sweden:) 

ha det bra så hörs vi :)

RSS 2.0