Måndag

Nu ska vi ta oss igenom helgen de hände inte allt för mkt;)... I fredags så va de enköping som gällde de va kul men ändå sådär lite små trist men man överlevde:P...

Lördag så var de match mot hallsta men tjejerna och även om resultatet va lite missvisande så gjorde dom sin bästa match på hela säsongen bra jobbat tjejer nu bygger vi vidare på de här och tar första segern nästa helg i stället. Då  Per-ols kommer på besök:). Sen på Lördagskvällen se vart de rätt lungt titta på massa handbill och sen också så klart Barcelona:)Söndag hade de inte spec mkt heller utan var bara och tittade när linus och dom hade match mot FC Europa och de höll på att sluta i slagsmål.. Först både under matchen sen efter. Sen kommer idioterna fram till oss i publiken och börjar bråka med oss och säger att vi ska akta oss och bla bla bla.. Man skakar ju nästan om benen eller inte. 
Idag är det Måndag och jag hade körlektion i morse och de gick jätte bra ... Sen har jag varit hos farmor och farfar och då bjöd hon på potatis och dillkött så otroligt gott och så längesen man åt de:). Sen har jag även hinnit med att springa 6 km också nu börjar träningen för beach 10 hahaha :PHa de bra så hörs vi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0