första dagen på jobet

idag har jag gjort första dagen på jobbet de var en väldigt lugn dag med tanke på att vi inte öppnar förens i morgon.. dagen började med att vi åkte och handlade varor sen hade dino haft lite problem med att komma ihåg diskamskinen under vintern så vi gick in till försäljaren och så fick vi reda på hiur den funka;) plus att vi köpte ett till våffeljärn för att han tyckte vi skulle behöva 3 i sommar... sen kom vu ut till cafet jag började plocka varorna som vi hade köpt sprang och små fixa lite;) sen skriv dino en lista vad jag hade att göra för han skulle åka iväg en stund.. då när han e borta så skulle jag gå på toa som ligger i huset bredvid så då skulle jag stänga dörren försiktigt men den blåste igen och jag blev utlåst;) hihi sen efter tag kom dina tillbaka så då kom jag in igen och ham berömde mig för att jag har de gjort de so fint precis som han sa jag skulle göra;).. sen fixade vi diskamisken diska lite han visade mig kaffemaskinen vi gräddade  några våfflor så vi såg att de nya järnet fungerade....och dom blev skitbra:) sen satt vi och prata lite och de låter verkligen på honom att han vill att jag ska sköta stället under hösten och vintern.. han säger hela tiden att om han tkr jag klararar de och han ger mig ansvaret när han inte kommer vara här hoppas bara jag lever upp till hans förväntningar... och måste väl säga lite om mitt boende också:P de är uppe på en vind precis i samma hus som cafet så de är nära till jobbet;) ett littet problem dock är ju men e ju väldigt ensam här ute men de finns ju folk som bor runt om kring.... men de ska nog bli bra ska vi se i morogn blir första dagen i dom riktiga klädera hihi ;)

ha de bra nu så hörs vi

Äntligen Gotland

nu har man äntligen landat på gotland .. först hälpe jag och dino thomas att byta ut glassbarerna sen titta vi runt en stund oc tittade på rummet där jag kanske ska bo vi får se hur de blir;)hihi... i morgon e första dagen och de kommer bli en lugn start så de ska bli skönt... men kommer troligen skriv lite mer senare
puss på er

jag under lumpen

under lumpen iegn :P

Nu e man på gång

sitter just nu på terminalen i nynäshamn och väntar på att båten ska komma och resan ska börja... man känner i magen att de börjar närma sig jag hatar att jag alltid blir så nervös.. men de här kommer säkert bli bra ;)... men nu ska jag acka ner datorn och hoppas på att båten kommer snart .. jag ska föröska att skriva något ikväll:) av mina första intryck:)....ha de bra så hörs vi :)

Ny Dator

Har fått ny dator nu mamma va iväg och köpte idag så nu blir de lite lättare att skriva in på kvällarna där nere vad som händer hoppas inte de kommer bli allt för mkt krångel utan att de kommer att flytta på bra... snart ska man börja packa usch vet inte riktigt vart jag ska börja men men:)

ha de bra så hörs vi :)

1 dag kvar

nu är man äntligen en dag närmare och nervösitet ökar för varje minut som går... jag tkr inte om att jag alltid blir så jävla nervös när de händer något:P och just nu e mamma ocj ska fixa datorn som jag kan ha med mig till gotland.. så ni kan följa:P... och behölver en ny eftersom den gamlla e trasig...ikväll blir de bara och packa och sen titta på barcelona mot chelsea så klart.. barca kommer att krossa dom:)
ha de bra så hörs vi :)

Jag Under LUmpen Tiden

här e jag under lumpen tiden när man njuter en äppel jucie men de va rätt kläder på den iaf;)

2 Dagar kvar

Heej Johan Pettersson Heter jag och jag skapade den här bloggen så nu skulle kunna följa min resa när jag jobbar som kock på ett populärt cafe på gotland.. Cafet ligger precis vid lummelundagrotterna så är ni där kom in  och hälsa på... jag ska föröska få lite bilder på maten som vi lagar varje dag... hoppas på att ni tkr de kan bli spännande att få följa de här och de kanske till och med kan bli fler som vill byta karriär till att bli kock;).. att vara kock är ingetligen inte så spec svårt  utan  visar min sitt intresse så går de fort att lära.. ne nu måste man ner till banken och fixa så man får in deklaritionen på kontotmen har de bra så hörs vi puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0