Gå vidare

Vad har man för rätt?? om någon ex har gått vidare har man då rätt att erkänna att man saknar den personen eller ska man bara vara tyst?..vad e rätt och vad e fel ska man gå och grubbla på igen om  man har gjort rätt eller fel vad man egentligen har för känslor för den här personen... är de räät mot den här personen som har gått vidare som man en gång har svikit samtidigt som man svek sig själv vad har man för rätt egentligen??? 

Kommentarer
Postat av: Sara

Man har alltid en rätt att säga det man tycker.

Dock måste man respektera den andres val, om hon/han säger att det inte kommer bli något igen eller något så ska man låta det vara.

MEN man ska alltid göra ett försök, annars vet man aldrig hur det slutar, men samtidigt vara bredd på att man kanske inte får det svaret man vill ha.

2010-03-02 @ 23:07:55
URL: http://uppsara.blogg.se/
Postat av: linda

sa de ju=)

2010-03-03 @ 08:22:37
Postat av: Smultron Mamman<3

Jag tycker du ska berätta för den här person exakt hur du känner. Men som sagt så kanske du inte får det svar du vill ha, men då måste du respektera det .Men prata med henne tycker jag att du ska göra. =)Puss <3

2010-03-03 @ 08:34:26
URL: http://smultrontos.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Tycker också du ska berätta för den personen. No regrets...förmodligen kommer du ångra dig om du inte säger det. Du kommer säkert gå och grubbla på vad som hänt om du sagt till henne...och man ska leva hela livet utan ånger.

2010-03-03 @ 10:49:31
URL: http://nathalielinnea@blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0